Collapsible sidebar using Bootstrap 4

Administratie

Mijn dienstverlening op dit gebied is uiterst flexibel. U bepaalt namelijk zelf welk deel van de administratie u uitbesteedt en wat u zelf doet.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

-Indien er voldoende boekhoudkundige kennis in uw bedrijf aanwezig is, kunt u er voor kiezen om de gehele administratie zelf te doen en mij alleen in te schakelen voor de jaarrekening en/of de aangifte(s) loon-/omzetbelasting.
- U kunt alles zelf doen met een vooraf afgesproken ondersteuning van mij. Ik voer dan alleen een controle uit.
- Als laatste kunt u ook alles bij mij onderbrengen. U hoeft in dit geval alleen maar een kasboek bij te houden en de relevante stukken geordend bij mij aan te leveren.

Naast de eigenlijke administratie, maak ik in het geval van bijvoorbeeld investeringen en/of kredietaanvragen ook tussentijdse rapportages. In dit soort zaken voorzie ik u ook graag van deskundig advies.

U bent natuurlijk vrij om te kiezen in welke mate u van mijn diensten gebruik maakt, maar in een oriƫnterend gesprek adviseer ik u graag, zei het vrijblijvend en geheel informatief, wat voor u en uw onderneming het beste is. Zelf uw administratie doen, lijkt bijvoorbeeld voordeliger dan het te laten doen. Doet u het echter niet correct, dan betaalt u uw "winst" weer terug via de noodzakelijke extra door mij te verrichten controles.

Zeker is dat u, ongeacht het door u aangeleverde werk, altijd kunt rekenen op mijn volledige aandacht en inzet.

Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen of mailen.

Footer